Music ♥

Får fixa en blogg på devote en annan dag. Det verkar som hela deras hemsida strular och är segt. Så det ser ut som jag blir kvar här i ett tag :). Funderar på att heta linatastic.devote.se, thatsdope.devote.se eller 2fresh.devote.se..

Sitter och laddar ner ny musik. Hittills jag har fått ihop hela 911 underbara låtar :D


devote + jag = inte bra

Det är uppenbart att devote inte gillar mig. Sidan vill inte laddas klart när jag ska bli medlem. Så devote, när du ser det här ring mig för vi har en gås oplockad.


Devote.se

Ska flytta till devote.se istället men har kvar den här bloggen om jag skulle vilja byta tillbaka. Men devote håller på och retas med mig på riktigt nu och vill inte laddas klart -.- Vi hörs när jag har fixat den nya bloggen.
OVER AND OUT


hemma

Sitter hemma idag, igen. Var trots allt nog inte helt frisk som jag trodde. Någon som har tips för att få bort en fet huvudvärk när smärtstillande inte fungerar? Har inget att göra, ligger bara i soffan och softar (haha!).

Jag lovar att jag skulle må mycket bättre om jag låg här, så... Vem vill lägga ut lite...?



Jesse Williams

GUD HAN ÄR SÅ SNYGGGGGGGGG :D, MEN HAN ÄR MIN SO BACK OF BITCHES!!! :D:D



A drop in the ocean

Hittade den här låten på youtube när jag satt och lyssnade på musik. Shit det måste ha varit två år sen jag hörde den sist. Den spelade jag och Camilla sönder under 7:an när vi var bundisar. Jag kommer ihåg att båda hade den på vår press på playahead (!!!). Haha då satt man på playahead för man inte fattade ett skit av facebook :P

Snälla säg att jag har förändrats sen 7:an. Man såg inte ens mina ögonbryn då!




bilder

Hello fellas n ladys!
Idag blir det en hemmadag. Orkar inte gå ut eller överhuvudtaget göra något alls. Sitter bara vid datorn och lyssnar på radio. Vill helst lägga mig i sängen med hundarna och sova men kommer aldrig somna ikväll då.

Orkar inte säga mer kommer antagligen somna i soffan när som helst haha :P Lägger upp bilder från helgen istället och en låt. Puss








sverige är förfan med i videon :D

Keep it gangsta


Låten väcker inga speciella minnen, men skönare än skönaste tider!

Godmorgon

Har lite tid över så jag tänkte att jag skulle skriva ett kort inlägg innan jag drar till skolan. Börjar något med tio idag, kvart i eller 5 i.. Men nu ska jag gå och lägga på smink. Over n out




Har tråkigt, sitter och leker med webben

upload pictures

Just nu känner jag såhär

Ska börja med dräkthistoria uppsatsen nu, såhär känner jag just nu.


Plugg

Har skrivit lite mer än 2 sidor nu på novellen. Gud vad trött man blir av att skriva. Har kommit på hur allt ska vara nu så det kommer gå fort att skriva det sista. Skönt, för jag håller på att somna. Ska ta en power nap efter jag gjort klart novellen och börja skriva uppsatsen om dräkthistoria. Funny..


Novell

Hejhej! Kom till skolan klockan 8 idag, hinner inte ens ta av mig jackan innan alla skriker av glädje att det inte är någon skola idag pga det har varit en översvämning i skolan. SKÖNT! Så jag, Isabelle, Nina, Emma och Mona tog bussen till Vällingby, som kom en kvart försent (!!!) sen gick Mona av där och vi andra forsatte med bussen runt hela Vällingby och Söderberga för att vi frös så mycket. Sen gick vi hem till Emma och åt, kollade på en halv film sen somnade alla haha.

Nu sitter jag hemma och skriver en novell som handlar om kärlek, svik och lycka. Novellen ska vara inlämnad på fredag så kände att jag måste göra den. Sen har jag en uppsatts om dräkthistoria som jag inte har börjat på och ska vara inlämnad på fredag också. Någon som vill göra mina läxor?


Godnatt

Ska bara platta håret sen går jag och lägger mig puss.


HAHAHAHA ser helt besatt ut! HAHA

Lasagne

Hello ladys n fellas! Kom precis ut ur duschen och sitter och äter en sen middag. Ska plugga så fort jag ätit klart.


"HELLO I HAVE NO LIFE, SCHOOL IS MY LIFE"

Trött som bara den!

Är jätte trött! Men måste plugga lite mer. Har gjort klart "egen lektion på idrotten" och nu ska jag jobba lite på en so uppgift där jag bl.a ska ta reda på östra asiens valuta. Cya!


Funderar på att förstora läpparna, nåt i kissie stilen...

freeeeesh

Hej! Har inte skrivit på evigheter känns det som! Har under helgen hunnit förlänga håret, haft grått hår som sedan blev blont, haft mörka ögonbryn som blivit ljusbruna nu. Har ett stort sår under vänstra ögonbrynet också. Reagerade på ögonbrynsfärgen.. :P Hoppas det försvinner till imorgon, ser ut som jag varit med i ett slagsmål haha! BYE SKA KOLLA PÅ CLICK :D

(Försök ignorera mitt öga som ser helt sjukt ut, bilden gjorde sitt haha)

Akon (feat David Guetta) - Nosy Neighbour

Ny låt med Akon och David Guetta. Skön låt men jag tror inte den kommer bli lika stor som sexy bitch.


Jason Derulo

Hans röst är så fin, hans texter är så fina, beaten är så skön, i love it. Här är några låtar han har gjort :) Enjoy! ♥


Watcha Say


Ridin' Solo


In My Head


Broken Record


Blind


Dreams

Bildspel 2009


Mitt nya tema på firefox :D



I LOVE IT! SO FREEEEEEEEEEEEESH :D

TVÅTUSENFUCKINGNIO!!!!!!

GOTT NYTT ÅR :D
Firade nyår hemma med mamma och hennes killes familj. Var på jätte dåligt humör nästan hela kvällen så nja jag hade inte den bästa kvällen. Men hoppas ni hade ett skönt nyår! :)

Nu är det ett nytt år, ny start och nya tag! Jag börjar året med att skaffa mig en ny hårfrisyr! Ska ringa frisören på lördag eftersom dom har stängt imorn och kolla när de har en ledig tid. Sen ska jag sy in löshåret så fort jag har fått svar av Nina om vart stället ligger :). Det är skönt att det är ett nytt år, verkligen! Hare bäst! ♥

RSS 2.0