Depp mode

Vet inte vad det är med mig men är helt nere. Det har inte hänt något dåligt, snarare tvärtom allt flyter på just nu men trots det känns det som allt är helt värdelöst. Det är inte likt mig att bara bli nere sådär, om det händer så varar det bara i 1 timme max innan jag är på bra humör men det här har hållt i sig hela dagen känns det som. Inte ens pepp musik hjälper. Nä fyfan vad jag hatar den här känslan. Ska försöka somna tidigt ikväll och sen imorgon kommer allt vara bättre när jag träffar Mona. Då ska jag se till att ha humöret på topp.

Det här är den enda musiken som känns rätt just nu, något i den här stilen. Deppig musik på hög nivå. Har ni tänkt på att nästan all deppig musik handlar om kärlek? Deppig musik som sagt. Äh, bloggar senare kanske ska hoppa ner i badet, epilera både armarna och benen, lägga ansiktsmask, måla naglarna och göra 50 situps. Puss.

Börjar blogga igen

fast inte regelbundet däremot :P Kommer nog inte ha speciellt mycket lust eller tid för att blogga nu när det är sommarlooooooooov! :D Men kan klart blogga under sånahär regninga dagar :).

What's new? Allt är väl som vanligt, det har kommit in nya människor i mitt liv samtidigt som en annan har försvunnit. Allt känns hur bra som helst i alla fall. Vi har haft både bal och skolavslutning. Båda avslutades med att en del av alla nior träffades efter allt.

Efter balen drog vi till tippen och var där ett tag orkar inte gå in på detaljer låt bilderna få prata istället.

Efter avslutningen drog jag hem till mig och var hemma i någon timme sen kom Mona, Tony och David förbi och jag drog med de till Sebbe i Hässelby. Där lagade vi mat och kollade på Lucky Luke (hahaha) sen åkte jag och Mona hem till mig igen och killarna åkte till Lövsta. Efter att ha hämtat lite saker hos mig mötte vi upp tjejerna i centrum och drog vidare till Lövsta och sen kom några av killarna på moppe och hämtade upp oss för det var en vääääldigt lång bit att gå haha. Sen när vi kom dit umgicks vi med alla, bada (årets första dopp för min del! :D), grilla och hade kul tills polisen kom och förstörde allt. Men vi hade hunnit gömma lite av drickan innan de kom så i hade kvar lite. Men alla blev på bra humör igen strax efter polisen drog. Från att ha varit i Lövsta sen 16.00 började folk dra hemmåt. Först några vid 21.00 sen andra vid 22.00 sen vid 23.00 hade nästan alla dragit hem och det var bara jag, Mona, Tony och Tobbe kvar så vi började rulla hemmåt också och var hemma i Vällingby 00.00. Har föresten fått 12 myggbett efter den kvällen varav tre stycken sitter i pannan(!!!) hahaha.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Har ingen större lust för att vara ute i det här skitvädret -.-. Drar med mamma när hon ska lämna Jessica i slussen till kryssningen. Bara för att fördriva tiden haha. Jag tycker det är faktiskt jätte skönt att sitta i bilen med högsta volym på radion och bara sjunga med ;p.

Måste bara tillägga att det känns inte som det är sommarlov, det känns som en lördag och på måndag är det skola som vanligt. Det känns sjukt sorligt att inte längre gå kvar i FSS. Kommer sakna skolan så mycket, det är verkligen en riktigt skön skola, Första Sport skolan i mitt ♥. Jag höjde mig med 35 poäng den här terminen så jag gick ut med 230 poäng vilket jag är stolt över. Fick tio röda rosor utav världens sötaste storasyster för mina betyg. Det ser ut som jag kommer in på Atletica trots allt men ska inte ropa hej förrän jag är över bäcken. Men förhoppningsvis kommer jag in annars är jag inte säker på vart jag hamnar.

Men nu ska jag avsluta det här alltför långa inlägget med några bilder. Big love! ♥

Balen



Avslutningen






RSS 2.0