Biljetterna är beställda och betalda

Jag och mona sitter på ett flyg den 5 juli mot marocko, där stannar vi i hela 5 underbara veckor, bli avundjuka! :D
big love from mona and lina! 


fortfarande sjuksjuksjuk

Jag var tydligen inte på bättringsvägen trots allt :(. Under hela dagen har jag sovit, degat framför teven och sovit ännu mer. Jag kan inte äta eller dricka vadsomhelst och det känns kast (?) -.- just nu vill jag bara äta upp en hel familjepizza helt själv, haha.


Godnatt

Jag måste börja lära mig att gå och lägga mig tidigare och inte gå upp så sent på dagarna. Gissa vem som kommer få ett raseriutbrott på torsdag när jag måste upp minst halv sju.

i love this song, Fabolous - Can't Let You Go (Feat Mike Shorey & Lil' Mo)


Moneymoneymoney

Hörrni, jag måste börja tjäna pengar. Det enda alternativet just nu är att dela ut reklam. Jag är desperat allvarligt jag bangar fan inte på att råna en bank för jag är så pank (haha fattar ni? det rimmar xD). Torr humor haha.

Så har ni något tips, vadsomhelst på hur man kan tjäna pengar om man är 14 år. Det skulle vara skillnad om jag var äldre men men man tar det man får.

Jag tänkte på det här med att man kan tjäna pengar på sin blogg, men hur mycket kan man få för det. Jag menar om man inte har flera tusen besökare varje dag blir det inte någon speciellt stor peng. Men det är bättre än inget iof..

Åhh jag blir galen -.- så om ni vet något sätt att tjäna pengar på, även om man är så pass ung skriv en komentar :). Nu ska jag sitta och googla massa saker som barnpassning, hundpassning m.m kuuuuul.


ge mej! ge mej! ge mej! ge mej! ge mej! ge mej! ge mej! ge mej!

give it to me


hola amigos

Hola amigos, cómo estas? (stavningen?)  Själv börjar man bli bättre, jag har iallafall fått tillbaka färgen i ansiktet. Men nu har jag ett halvt rött öga. Mamma tror att jag har åkt på en infekton. Perfekt, när jag blir frisk får jag något annat problem -.-. Imorrn börjar skolan, eller iallafall våran.. Men jag måste vara hemma imorrn också, något om att man inte får gå ut förän inom 48 timmar :/. Det funkar inte att komentera andras bloggar, är det någon annan som känner igen det?


sjuksjuksjuk

Jag och mamma har blivit magsjuka kul va? Jag är skitblek i ansiktet, darrar hela tiden, fryser, mår illa, huvudvärk kan det bli bättre? Det jag vill komma fram till är att jag inte kommer blogga mycket idag, det här kanske är dagens första och sista inlägg. Min mobil har gått sönder nu också så ni får ringa hem till mig för att kunna kontakta mig. cya

ingen rubrik

En skvallerblogg om fjortisar har kommit på topptjugo listan. Vad tycker ni om dessa bloggar? :)


ansiktsmask

Stel i hela ansiktet
luktar kille
helt blå i fejan


jag och jessica har lagt ansiktsmasker så nu går vi runt med blåa ansikten haha. Återkommer med bilder, för första gången.


UPDATE: inga bilder här nej, för klantiga Jessica har slarvat bort sladden till kameran -.-

0054

Har aldrig hört någon rappa såhär förut. Ljudet är ganska dåligt så ni får skruva upp ljudet för att kunna höra något.

Kolla hur mycket din blogg är värd

Min blogg var tydligen värd 4046 kronor haha. Föresten är det någon som kan förklara för mig hur man skriver texten brevid bilden? Det är säkert något busenkelt men jag kommer inte på hur man gör så förklara för mig! :)

Dagens fråga

Allra första dagens fråga :).
Jag älskar monkis kläder man kan alltid hitta något snyggt där. Men förvånande har jag inte ett enda plagg därifrån :O. Så min fråga är, handlar du ofta på monki?


H&M


Dom här ska jag gå runt med på stan, rätt gryma eller hur? ;)



föresten, filmen var grym.

Yes man

Idag blir det bio :D. Jag och Sadaf har fått våra biljetter från gratisbio.se efter vi suttit som dårar och samlat ihop poäng haha. Varken jag eller Sadaf har någon aning om vad den handlar om men eftersom Jim Carrey är med måste den var rolig iallafall ;). Nu måste jag börja göra mig klart och försöka få bort en stor finne jag fått i pannan igår! -.-. CYA!

Fullt hus 2

Sadaf har gått hem och jag sitter framför datorn och ska börja röra mig mot köket för att fylla magen :). Tänkte skriva mitt första TV & film inlägg ;). Imorrn kommer de en del filmer här kommer två av dom.

19.30 kanal 3 - Fullt hus 2 - har du inte sett den måste du se den
Amerikansk familjefilm från 2005. Tom Baker och hans fru Kate hoppas kunna samla familjen för en minnesvärd sommarsemester, och tar med sina 12 barn till det natursköna Lake Winnetka. Men semestern förvandlas snart till allvar när de ställer upp i en tävling mot Toms ärkerival Jimmy Murtaugh. I rollerna: Steve Martin, Eugene Levy, Bonnie Hunt, Tom Welling, Carmen Electra. Regi: Adam Shankman.

00.05 kanal 4 - Scream - jag har inte sett den men många säger att den ska vara bra

Amerikansk rysare från 1996. Ett år efter att Sidneys mamma blivit mördad inträffar flera mord. Gale Weathers är reporter på lokaltidningen och hon misstänker att det kan vara samma mördare nu som för ett år sedan. Offren är människor i Sidneys närhet och misstankarna riktas allt mer mot hennes pojkvän. Åldersgräns 15 år.

I rollerna: David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Matthew Lillard, Rose McGowan, Drew Barrymore, Skeet Ulrich. Regi: Wes Craven.


2045

Jag har inget att skriva förutom att Sadaf är här och vi ska fixa hennes blogg design och senare står vi i köket och lagar mat med hög musik och försöker sätta tonerna rätt haha :).

UPDATE: nu ska vi fixa hennes blogg

Nya kategorier

Om ni kollar under kategorier i menyn kommer ni se att några är nya :). Däremot ser inte jag dom, ingen aning varför men Irene säger att dom syns på hennes dator så ;). För er som det inte heller kan se det, så är dom här. Nu ligger alla inlägg huller om buller men det får ni leva med haha :P.

Allmänt babbel
Bilder på mig mfl. -09
Dagens fråga
Dagens kläder
Jag testar
Lina shoppar
Musik
Skönhet

Jag hade skit kul igår, hade du? :)

ligger i sängen med datorn i knät och latar. Borde ientligen hjälpa till hemma, men det orkar man aldrig haha. Jag hade skit kul igår, vi "bomba" (läs: som monas kusin säger) åt mat, kollade på en film efter allt firande, jag och Mona till och med börja sjunga julsånger haha. Om jag skulle skriva en hel text om vad vi gjorde skulle den bli allt för lång så här är en kortfattning :).

12.00 - Jag sover haha
15.00 - Jag vaknar, lite för sent
17.00 - Är fixad och klar går hem till Mona
18.00 - Mona och jag går hem till mig och hämtar mamma
19.00 - Mamma går hem, jag är kvar
20.00 - Alla börjar dansa, skit coolt Mona får lära mig
20.45 - Vi äter efterrätt (tårta, kakor och chokladpudding med glass)
22.00 - Vi går ut och kollar på fyverkerier
23.00 - Alla börjar göra klart alla fyverkerier
23.50 - Nu står alla ute och räknar ner
00.00 - Bam! Himelen täcks av olika färger
01.30 - Vi har tagit slut på allt och går in igen och sätter på en film
02.30 - Mona och Isse (läs: hennes bror) somnar, jag och Linda forsätter kolla
04.45 - Stänger vi av dvd:n och somnar vi också
13.00 - Alla vaknar


RSS 2.0