veckan som har varit

Har inte skrivit på 8 dagar haha men har inte orkat någonstans. Men nu när jag ändå inte har något att göra (/pallar haha) så kan jag passa på att skriva ett kort inlägg. Dock blir det utan bilder men det funkar ändå.

Jag kommer allvarligt inte ihåg någoting från vad jag har gjort den här veckan förutom att jag var hos Ninas farmor i Rinkeby och sov över där med henne och MA. Hennes farmor är bort rest så vi hade hela hennes lägenhet för oss själva. Vi hade skit roligt och sen på morgonen följde vi MA till busshållsplatsen som skulle ha en match. Sen drog Nina och jag tillbaka och jag åt frukost (för jag låg och fortfarande sov när de åt) och röjde upp allt vi hade gjort. Runt 12-13 tiden satte vi oss på bussen hem. Helt fartgalen busschafför hahaha.

Har inte fått bilderna som vi tog från Nina än. Men när jag får dom kan jag kanske lägga upp de, beroende hur dom ser ut hahaha!

LOOOOOOOVE

Plugg

Har inte orkat uppdatera bloggen på fyra dagar. Men kan berätta kort vad som har hänt de här dagarna. I torsdag kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde förutom att vara i skolan, fredags skulle jag till Kista med Nina, Isabelle och Emma men det blev centrum istället. Igår var jag på en konstutställning som min kusin hade medverkat i och senare på kvällen hyrde jag och Adam film, jiddra inte med Zohan fast jag somnade efter halva filmen på soffan haha.

Idag är det tänkt att jag ska plugga, kolla klart på filmen och ta det lungt. Puss ♥


Jag om sådär en timme haha

Dot com

Riktig skön låt med Usher att lyssna på när man ska koppla av eller sova.


Remember me

Var på bio igår med Jessica. Vi såg den nya filmen med Robert Pattinson, Remeber Me. Han är så snygg, mycket snyggare än vad han var i Twilight. Vi satt nästan helt ensammna i den största biosalen, 3 personer till. En av de var en skit skum kille. Vem fan går på bio 21.30 ensam? Sen kollade han skit creapy på mig och Jessica och höll upp dörren för oss och kollade in jessica när han hållde upp den till oss haha. Filmen var iallafall jätte bra, 5 av 5 helt klart! Men den var så sorglig i slutet, fick nästan tårar i ögonen.


17/3-10

Hello World!
Hur mår ni? Jag stannade hemma från skolan idag för min hals brinner och mitt huvud var nära på att sprängas. Nu har det lagt sig lite så jag tror jag går till skolan imorrn. Har suttit och spelat Roller Coaster Tycoon 2 hela dagen. Klarade en park! :D Skit stolt! :D

Sitter och pratar i telefon med Nina så jag skriver senare, puss!

Chicken tikka

Sitter och äter Chicken tikka på madrassen i Jessicas rum. Blir tvungen att sova här efter som Adam spydde nyss, vet inte om det är magsjuka eller om det är bara hans migrän. Men orkar inte ligga hemma och kräkas jag med så jag skippar risken att bli sjuk och sover i Jessicas rum.

Skulle plugga när jag kom hem från skolan men det slutade med att jag satte mig i soffan och åt en toast. Åt den för fort och blev skit mätt och somnade i soffan som en liten barnunge och vaknade klockan halv åtta i fet ångest för jag inte pluggat något. Men satte mig med religionen och pluggade i en timme ungefär och nu sitter jag här med min chicken tikka med ris.

Idag var det kaos efter idrotten. Ska inte gå in på det mer men det var fan som en djungel alla skrek och var all over the place.

Ska kolla facebook och några bloggar och sen lägga mig och sova. Puss

Glamourama

Sådär! Blev äntligen klar med sängstädningen, gud vad mycket saker och kläder det låg på den. Svettas nu tack vare det, men det är sådär härligt nu på kvällskvisten haha lol.

Är inte ett dugg trött men ska lägga mig och kolla på glamourama med Adam, känns som han kommer somna efter 2 minuter av det haha. Det är en riktig tjejserie, Sveriges svar till The Hills :P. Passade på att blogga medans han rökte men nu är han tillbaka.

Godnatt ♥


Min favorit är ena blondinen, hon som står upp tror jag det är. Den andra blondinen verkar helknasig haha.

Smileisar

Orkade bara fixa så det blir smileisar istället för "text" på designen. Det är nice :D. Kolla bara vad söta dom är :D:D.

Har drogat den här låten idag.
Kevin Rudolf - Love Letter (Leona Lewis Demo)


Det är Leona Lewis låt från början men jag tycker Kevin Rudolfs är bättre :)

Leona Lewis - Love Letter

back on track

Hade tänkt börja blogga här igen, och stanna den här gången. Allvarligt talat så är blogg.se bäst, i alla fall när det gäller designen. Men reklamen och de få läsarna är ett stort minus. Men jag bloggar trots allt för min skull. Jag tycker det är kul att blogga och att kolla tillbaka i arkivet om ett år eller fler. Fatta vad kul för tex Kenza som har bloggat i princip varje dag i flera år att kolla tillbaka i arkivet.

Så vad har jag gjort idag? Jag har varit och kollat på 3 olika lägenheter, följt med Nina som skulle sola och nu sitter jag och väntar på att ballar av stål ska börja. Skit roligt, älskar djälvulen och bitterfittan haha :D

Ska fixa lite till på designen nu och uppdaterar sen efter. Puss

RSS 2.0