Nästa sängen

Nu ska jag röra mig mot sängen men innan så lägger jag in det här, allt är från ginatricot.
den lila jackan var grym på något sätt. Godnatt.
xoxo/ lina


Julklappstips

Tänkte skriva olika julklappstips...

Presentkort - Man blir alltid glad om man får ett presentkort på tillexempel h&m dom har det mesta eller åhléns dom har ett stort sortiment. Eller kanske bjuda på ett presentkort som tar en till ett spa.

Prenumerationer - På hennes eller hans favorit tidning, t.ex SOLO eller Frida för dom lite mindre kanske Julia? Det är något jag skulle ha uppskattat. För nästan det bästa som finns är att ligga i ett varmt bad och bara läsa sin favorit tiding full med skvaller ;).

Pengar - Om du inte kommer på något eller har glömt bort att köpa en present är det bara att ge pengar. Gör som min morbror gjorde förra året när jag fyllde år, ta småpengar tior femmor spelar ingen roll lägg dom på en tjock tejp och tejpa över dom haha. Tior kanske är lättast i längden haha.

Underkläder - Fina underkläder kommer vilken tjej som helst gilla. Men man kan köpa det åt en kille också såklart :).

T-shirtar - Gryma tishrtar med ett stort tryck. Det kan du ha till det mesta, tillexempel leggins eller kanske ett par stuprör?

Det var några tips från mig, håll utsikt för flera ;).

Vad önskar du dig till jul?

xoxo/ lina

Söndag

Som jag sa i inlägget innan skriver jag på ett nytt inlägg.
Det här är min Söndag;

Jag, Mona och isse monas bror vaknade av att deras små kusiner skriker. Bra början på dagen haha. Klockan var halv elva när vi gick upp på riktigt. Vi tog det lugnt och kollade på en film. När den hade slutat började jag och Mona fixa oss för min släktfest. Och ja Mona var med på den för hon ingår i min släkt samma sak med henne. Jag vet att det låter konstigt att Mona är marockan och tunis medans jag är svensk. Men hon är som min syster. Hon har alltid funnits där för mig jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Tillbaka till ämnet. Vi gick på släkfesten träffade släkten och så. Efter gick vi hem till mig satt vid datorn tills hennes mamma ringde för att hon skulle hem och äta. Jag följde med henne hem för att plugga. Det blev lite plugg iallafall sen halv sju gick jag hem för att äta och nu sitter jag här och skriver i bloggen.

Det var min Söndag iaf. Tänkte dela med mig om julklappstips.

xoxo/ lina

Lördag

Eftersom jag inte hade tillgång till dator igår så skriver jag kortfattat vad som hände.

Klockan tio ungefär kommer mamma och Jessica in i mitt rum med tända ljus och frukost. Sån lyx får man här hemma, frukost på sägen ;). Det har blivit som en tradition i vår familj. Har ni någon speciell traditon när man fyller år? Anyway, efter jag ätit klart ligger jag och kollar på teve men eftersom det inte fanns något roligt att kolla på somnade jag med teven på.

Klockan blir tolv och Mona ringer, jag har en halvtimme på mig att göra mig klart. Yes jag hann haha kvick som attan mohaha. Monas familj och jag åker in till stan och kollar lite. Monas mamma tar mig som hennes andra dotter så hon vill köpa något till mig. Det fick bli ett par gråa grymt sköna mjukisbyxor. Innan vi åkte hem åt vi i kungshallen och var på julmarknaden på plattan. Jätte mysigt. Brända mandlar för min del och Mona köpte ett äpple som var doppat i karamell tror det hette red candy appels, fick smaka av henne det var jätte gott ;). Köpte ett par jeans på gina för 500 lappen jag fått av mamma.

När vi kommer hem från stan drog vi hem till mig och visade mamma jeansen vi köpt. Min dörr till rummet hade varit stängd hela tiden, men när jag skulle gå in stank det som fan! Så vi försökte hitta vad som stank. Det var då två döda råttor under min säng som hade legat där ett tag. Nädå vi hittade aldrig vad som stank men vi öppnade fönstret och flyttade på möbler. Så det slutade att jag och Mona hade gjort om mitt rum och tagit upp min lilla julgran och Mona pyntade den så fint. Eftersom jag har bara vitt, guld, brunt och biege i mitt rum fick kulorna också vara dom färgerna.

Vid åtta tiden var vi helt klara och gick upp till centrum för att köpa mig en ben ´n jerrys. Det slutade med att vi gick upp till centrum 3 gånger och den tredje hade vi en hel back med fläderbloms dricka haha fråga inte. Jag sov över hos mona den kvällen. Vi var även hos hennes pappa lite snabbt och jag fick 100 lapp av honom i födelsedagspresent. Han är så sjukt snäll han är den gladaste människan jag har träffat.

Det var min lördag. Tänkte skriva ett nytt inlägg om Söndag så det inte blir så långt. Bilder på alla presenter får ni imorron istället.

xoxo/ lina


typiskt

När det är fredag och man kan lägga sig hur sent som helst utan att man kommer vara helt död dagen efter är det så typiskt att jag ska vara skit trött men däremot när det är en vardag då är det såklart tvärtom -.- . Någon mer som känner som jag? Haha tror nästan alla känner så ibland. Måste bara tillägga att det är 23 minuter kvar tills jag fyller år! Woho ingen kan kalla mig lillen längre, eftersom jag fyller så sent. Med det så säger jag godnatt

xoxo/ lina



"i miss my old hair"

herregud kvinna

HAHAHA shit vad jag garvade åt Johan Palms största fan!
Man undrar ju om hon får orgasm eller inte vid 3:50 haha.
Snacka vilken ånger hon kommer känna imorrn när hon ser det.
xoxo/ lina


En dag kvar

heyhey, "nu är det fredag och jag är såååå glad för det". Imorrn fyller jag år, äntligen!
Mamma visste inte vad jag ville ha så jag och hon åkte in till stan och köpte lite presenter till mig b la bareminerals. en söt tisha och och en parfym. Tar kort på dom sneare för nu måste jag vara social mot Sadaf och kolla i hennes brors skolkatalog. Hon ska tydligen gå fordon linjen nu haha. Vi får se hur lång tid det tar innan hon ändrar sig ;p.

xoxo/ lina

jag hatar rubriker

Jag har schampoo i ögonen och i munnen. Jag måste bara säga att schampoo smakar skit -.- . Vad har hänt idag då? Ingeting, ingeting alls. Åt skräpmat med min khar Sadaf. Kollade på sex and the city filmen. Nu har jag duschat haha rolig dag. Sova äta äta sova haha.

Haha jag och Sadaf fick veta att det var gratis godis på hm, tror nästan att vi tog slut på allt haha. Min väska fylldes iaf haha. Apropå väska jag har världens sötaste väska som jag köpte förra veckan. Lägger upp en bild på den imorron ;).

Nu ska jag ladda ner en film, bänka mig framför datorn med hm godis mohaha
xoxo /lina


Skönhetstips 1

Här är mitt absoluta favorit skönhetstipset:

Ta en handduk, blöt en del av den med varmt vatten.
Dutta läpparna med handduken, sen är det bara att börja gnugga.
Men var försiktig för läpparna är ganska känsliga, så ta det lugnt och stressa inte.
När du är klar och läpparna känns jämna och lena är det bara att lägga på ett lager läppbalsam.

Det här tipset är speciellt bra nu när vintern kommit och läpparna blir torra.

xoxo /lina


SOLO och Singoalla

Jaoup sitter framför datorn och teven samtidigt som man äter kakor och läser en tidning. Tänkte skriva ett skönhetsinlägg senare, ska bara läsa klart. Jag ska berätta mitt bästa skönhetstips som jag använder mig av hela tiden. Nä nu ska jag forsätta läsa klart så jag hinner skriva ett sista inlägg.

xoxo /lina

dagens kläder

Passade på att ta lite kort på det jag hade på mig idag på elevens val när det inte fanns något mer att göra.

    

(nej mina ben är inte så smala det är för att jag har gjort bilden mindre)
Jeans - Cheap Monday
Halsduk - Indiska
Tröja - Adidas

xoxo/ lina


rubriker suger

Haha måste bara skriva det här innan jag glömmer det. Jag, Emma och Bea var påväg till kiosken. Vi ville inte få snöbollar på oss så vi småsprang från Walters gymnasium. Rätt som det är ligger jag på en is fläck. Jag hade haklat på något konstigt sätt, jag hade hamnat på sidan i luften jag vet inte hur men Emma försökte förklara. Jag har min vanliga otur med mig och tio pers från Walters står och röker, jag halkade precis framför dom.. Så dom fick sig i alla fall ett gott skratt men jag däremot blev röd som en i ansiktet -.- . Annars har det inte hänt mycket idag. Var med Mona och Sadaf. Mona gick hem vid halv 6 tiden Sadaf gick hem för några minuter sen. Tror jag ska hoppa in i duschen och avsluta med ett långt varmt bad. Om jag hittar ansiktsmask i skåpet ska jag fixa det också hihi. Mitt hår har växt otroligt mycket på tre veckor!

xoxo/ lina



miss my old hair, bilden är tagen i våras när jag hade långt hår.


Kort, långt eller raklugg?

För två - tre veckor sen klippte jag av mitt hår som började bli långt till den kortaste frisyren jag haft. Jag måste säga själv att det är mycket skönare att ha kort hår än långt. Fast den jobbigaste frisyren jag haft är nog raklugg. Den var i vägen hela tiden haha. Fast det var sjukt fint att ha när man hade håret uppsatt. Nä nu ska jag röra mig mot sängen lovade mig i morse att jag skulle lägga mig tidigt idag. Lägger upp en bild när jag hade långt hår en annan dag.
Ps. nu är det bara 4 dagar kvar till min födelsedag hihi

xoxo/ lina


Till vänster har vi Sadaf och brevid står jag, hade lugg då.


hey there

Raderat inlägg, komentarer, och bilder. Nu börjas det om på nytt. Den här bloggen kommer handla om endast mig. Men eftersom jag är intresserad av kläder, skönhet, musik, film och massor av annat så kommer det antagligen hamna massor av sådant på bloggen också. I min blogg får du följa med in i min vardag bland vänner och familj. Och en hel del massa kärlek. Håll utsikt efter fler inlägg.
xoxo /lina



Slänger upp en bild på en trött och sliten lina utan fixat hår haha.
Jag har verkligen mod som vågar gå så här till skolan imorrn.
Brukar annars platta håret men nu ska jag komma med lockigt.
ser helt röd ut i ansiktet haha


RSS 2.0